chokladöverdragna chokladbollar



100 g mjukt smör
3 dl havregryn
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 msk O'boypulver
1 msk kakao
2 msk kallt kaffe
1. Vispa smöret med havregrynen, florsockret, vaniljsockret, O'boypulvret, kakaon och kaffet till en smidig smet.
2. Rulla 8 lika stora bollar av smeten. Ställ kallt i minst 1 timme.

100 g mörk choklad
2 msk O'boypulver
1 tsk vaniljsocker
Kokosflingor
1. Smält chokladen tillsammans med O'boypulvret och vaniljsockret.
2. Doppa de kalla chokladbollarna i den smälta chokladen och strö över kokosflingor.
3. Låt stå kallt i minst 2 timmar så att chokladen stelnar ordentligt. Förvara i kyl.

Recept från www.kalasgott.blogg.se
Kommentarer
Trackback