chokladöverdragna chokladbollar




100 g mjukt smör
3 dl havregryn
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2 msk O'boypulver
1 msk kakao
2 msk kallt kaffe

1. Vispa smöret med havregrynen, florsockret, vaniljsockret, O'boypulvret, kakaon och kaffet till en smidig smet.
2. Rulla 8 lika stora bollar av smeten. Ställ kallt i minst 1 timme.


100 g mörk choklad
2 msk O'boypulver
1 tsk vaniljsocker

Kokosflingor

1. Smält chokladen tillsammans med O'boypulvret och vaniljsockret.
2. Doppa de kalla chokladbollarna i den smälta chokladen och strö över kokosflingor.
3. Låt stå kallt i minst 2 timmar så att chokladen stelnar ordentligt. Förvara i kyl.


Recept från www.kalasgott.blogg.se




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0